Skip to main content

Διασπώμενες σακούλες θα μοιράσει ο ΟΑΣΘ στα δρομολόγια 70 και 71

Ο Ο.Α.Σ.Θ. θα μοιράσει διασπώμενες σακούλες απορριμμάτων της εταιρίας ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ενώ θα διανεμηθούν και ενημερωτικά φυλλάδια.

Καλοκαιρινές δράσεις θα ξεκινήσει ο Ο.Α.Σ.Θ. με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιβατών, ώστε να μην αφήσουν κανένα σκουπίδι στις παραλίες.

Συγκεκριμένα, ο Ο.Α.Σ.Θ. θα μοιράσει διασπώμενες σακούλες απορριμμάτων της εταιρίας ΜΑΣΟΥΤΗΣ, έχοντας στη σύνθεσή τους ειδικό διαλύτη d2w. Παράλληλα θα γίνει διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στους λουόμενους για τις συνθήκες που πρέπει να κολυμπούν και πώς να προστατεύονται από τον ήλιο.

Να σημειωθεί πως, οι επιβάτες μπορούν να πηγαίνουν στις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού με τις γραμμές εξπρές Νο 70 και Νο 71. Η αφετηρία των δρομολογίων βρίσκεται στον χώρο τερματισμού των λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ. στον Ν.Σ. Σταθμό.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 11:00΄, στην αφετηρία των εξπρές δρομολογίων Νο 70 και Νο 71. Η υλοποίηση της δράσης γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού.

Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από το πληροφοριακό κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100 αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.gr, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.oasth.gr, μέσω κινητού τηλεφώνου.