Skip to main content

Διάθεση μηχανήματος διαγράμμισης οδών στο Δ. Δέλτα

Διάθεση του μηχανήματος διαγράμμισης οδών της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο Δήμο Δέλτα.

Τον τρόπο και τον χρόνο διάθεσης του μηχανήματος διαγράμμισης οδών της Δ/νσης Τεχνικών έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης συμφώνησαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Μίμης Φωτόπουλος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Η κ. Πατουλίδου ικανοποιώντας το αίτημα του δήμου Δέλτα, ανέφερε στον κ. Φωτόπουλο πως «στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία η συνεργασία μεταξύ α΄ και β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης αποτελεί ένα ασφαλές ανάχωμα προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ανεπαρκής χρηματοδότηση από το κράτος, τόσο των δήμων όσο και των περιφερειών. Η διαγράμμιση των οδών είναι έργο ζωτικής σημασίας που διευκολύνει την καθημερινότητα της ευρύτερης περιοχής του δήμου Δέλτα».

«Το μηχάνημα διαγράμμισης ήδη παραδόθηκε στο τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου με οδηγό υπάλληλο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και, καιρού επιτρέποντος, τίθεται άμεσα σε λειτουργία. Συμφώνησα με τον κ. Φωτόπουλο να καλύψει ο δήμος Δέλτα τα έξοδα κίνησης του μηχανήματος όπως επίσης, παράλληλα με τη διαγράμμιση του οδικού δικτύου του δήμου, να γίνει και διαγράμμιση και στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, δηλαδή στην επαρχιακή  οδό Σίνδου – Χαλάστρας, στην ενωτική οδό από την διασταύρωση Σίνδου έως την ΠΑΘΕ και στην επαρχιακή οδό Κύμινα – Βραχιά» τόνισε.