Skip to main content

Διαβεβαιώσεις Παππά: Ενισχυμένα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στις γιορτές

Ο πρόεδρος του Οργανισμού συναντήθηκε με τον υποψήφιο πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστο Νικολόπουλο.

Με ενίσχυση των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων και χωρίς να υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων θα συμβάλλει ο ΟΑΣΘ στην τόνωση της κίνησης στην αγορά της Θεσσαλονίκης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, διαβεβαίωσε τον υποψήφιο πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστο Νικολόπουλο, ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς.

Ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.

«Είχαμε ένα γόνιμο διάλογο με τον κ. Παππά για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, ζήτημα που απασχολεί έντονα όχι μόνο τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αλλά και χιλιάδες επαγγελματίες, καθώς από την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό η ομαλή λειτουργία της αγοράς. Ο κ. Παππάς μας διαβεβαίωσε ότι επιλύθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν στην μισθοδοσία των εργαζομένων, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο απεργιών και ανέφερε ότι ο ΟΑΣΘ μελετά τον ανασχεδιασμό των δρομολογίων, με στόχο την περαιτέρω εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Από την πλευρά μας καταθέσαμε στον κ. Παππά προτάσεις, που πιστεύουμε ότι με την υλοποίησή τους θα ενισχυθούν η κίνηση στην αγορά και θα στηριχθούν οι επαγγελματίες», σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Νικολόπουλος.

Υπογράμμισε μάλιστα, ότι ως νέα διοίκηση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα έχει συνεχή συνεργασία με τον ΟΑΣΘ.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ευχαρίστησε τον υποψήφιο πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χρήστο Νικολόπουλο, και τους υποψηφίους της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» για την εποικοδομητική συνάντηση εργασίας που είχαν και διαβεβαίωσε πως ο σχεδιασμός για το μέλλον του Οργανισμού γίνεται με βάση την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.