Skip to main content

Διευκρινίσεις Κουβέλη: Στις εκλογές του Ιανουαρίου φυσικά ψήφισα ΔΗΜΑΡ

Κατά το γραφείο του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ, η είδηση οφείλεται μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε το γραφείο του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη για το θέμα που προέκυψε με σημερινές του δηλώσεις, από τις οποίες προέκυπτε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ενώ ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

«Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα  και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις», τονίζει το γραφείο του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζοντας ότι «κατά συνέπεια μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να αποδώσουν στον Φώτη Κουβέλη, ότι σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο δήλωσε ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015».

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Κουβέλη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Επίσης, δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.