Skip to main content

Διεκόπη το Πανσερραϊκός-Άρης με το σκορ στο 1-0

Ο καιρός δεν είναι με τη Σούπερ Λίγκα φέτος, καθώς μετά τη διακοπή του αγώνα Εργοτέλη-Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο λόγω βροχής, διακόπηκε και ο αγώνας ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη στο 53΄ λόγω ομί
Ο καιρός δεν είναι με τη Σούπερ Λίγκα φέτος, καθώς μετά τη διακοπή του αγώνα Εργοτέλη-Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο λόγω βροχής, η κακοκαιρία χτύπησε και στις Σέρρες.

Όταν λοιπόν έληξε το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 με το γκολ του Σουμπίνιο, κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος γι` αυτό που θα αντίκριζε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ένα πυκνό σύννεφο ομίχλης κάλυψε το γήπεδο, καθιστώντας την ορατότητα και τη διεξαγωγή του αγώνα αδύνατη. Έτσι, ο Τριτσώνης στο 53` διέκοψε το ματς και λίγα λεπτά μετά έδωσε την εντολή να αποσυρθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, περιμένοντας μήπως και καθαρίσει η ατμόσφαιρα σύντομα.

Αυτό δεν συνέβη ποτέ και στις 18:50 αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Τριτσώνη και βάσει κανονισμών θα γίνει αύριο στις 17:15. Βέβαια, επειδή την Τετάρτη ο Άρης έχει εκτός έδρας ματς στο Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ίσως οι κίτρινοι ζητήσουν αναβολή.

Ο Κοκότοβιτς παρέταξε τον Πανσερραϊκό σε 4-2-3-1 με επιθετική αιχμή τον Νταλέ, ενώ ο Κούπερ στο 4-4-2 (μπροστά οι Τσέζαρεκ και Κόκε) προτίμησε τον Κάλβο αντί του Πορτίγια και τον Νέτο αντί του Χαβίτο.

Το φάουλ του Μίσελ στο 10` το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Ράντμαν και ένα άλλο του Νέτο που έφυγε πάνω από δοκάρια στο 23` ήταν ότι καλύτερο, χωρίς υπερβολή, ότι καλύτερο έγινε στο πρώτο 30λεπτο, σε ένα κάκιστο ματς.

Ο Φατί πεσμένος έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Τσέζαρεκ στο 34` αλλά ο τελευταίος με ένα άψυχο πλασέ έδωσε την ευκαιρία στον Ράντμαν να διώξει.

Οι Σέρρες απείλησαν για πρώτη φορά στο 37` με ένα σουτ του Λεοζίνιο και ένα λεπτό μετά τραυματίστηκε ο Φατί στον ώμο και βγήκε για λίγο έξω.

Ενώ λοιπόν οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10, στο 40` η «οβίδα» του Σουμπίνιο έξω από την περιοχή τράνταξε τα δίχτυα του Σηφάκη κάνοντας το 1-0 για τον Πανσερραϊκό!

Στο 53’ κι ενώ στο ματς δεν είχε γίνει κάτι αξιόλογο, η ομίχλη έκανε απειλητική την εμφάνιση της με τον Τριτσώνη να διακόπτει το ματς. Ο Αθηναίος ρέφερι αποφάσισε να περιμένει 10-15 λεπτά μήπως και καθαρίσει η ατμόσφαιρα για να συνεχιστεί το ματς, στέλνοντας παράλληλα τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Πάμπλο Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβενέ, Λεοζίνιο

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο, Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε, Βανγκέλι.