Skip to main content

Διέσυρε τον Παναθηναϊκό (4-1) η Λαμία για το κύπελλο (video)

Με σκόρερ τους Πίτι (δις), Παντελιάδη και Μπλάζιτς, η στερεοελλαδίτικη ομάδα μάδησε το «τριφύλλι» και βρίσκεται με το 1.5 πόδι στους «16» του θεσμού

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε από τη Λαμία ο Παναθηναϊκός στη στερεοελλαδίτικη πόλη για την φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Στο ΔΑΚ Λαμίας, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκαν μόλις στοχάρις σε γκολ του Πίτι ενώ με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να σκοράρει ξανά στο 45΄και τον Παντελιάδη τρία λεπτά νωρίτερα πήραν ισχυρό προβάδισμα για την πρόκρισή τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το «τριφύλλι» μείωσε σε 3-1 στο 82΄χάρις σε γκολ του Μολίνς αλλά με γκολ του Μπλάζιτς στο 90΄οι γηπεδούχοι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας την υπόθεση πρόκριση πλέον αδύνατη με την υπάρχουσα κατάσταση για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι που είχαν δοκάρι στο 38΄με βολέ του Λουντ διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Κουρμπέλη στο 54΄ ενώ στο 74΄ζήτησαν πέναλτι σε μονομαχία του Δώνη με τον Όμο όμως ο διαιτητής Αρετόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

 

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Ασίγκμπα, Ομο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Τσούκαλος, Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Ινσούα, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (70’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μολίνς).