Skip to main content

Διεθνής τιμητική διάκριση στο Παρίσι για το «Νερό Άθως»

Η Βιομηχανία–Εταιρεία Εμφιαλώσεως Νερού «Άθως Εμφιαλωτική ΑΕ» με τον τίτλο «Νερό Άθως» δραστηριοποιείται στις Καλύβες Χαλκιδικής από το 1989

Την πρώτη διεθνή τιμητική διάκριση του έβαλε το νερό «Άθως», στις 4 Μαρτίου, στο πλαίσιο της DETROP-OENOS 2017.

Η Βιομηχανία – Εταιρεία Εμφιαλώσεως Νερού «Άθως Εμφιαλωτική ΑΕ» με τον διακριτικό τίτλο «Νερό Άθως» δραστηριοποιείται στις Καλύβες Χαλκιδικής από το 1989, εδώ δηλαδή και 28 χρόνια και συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας DETROP  -  OENOS  2017 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η εταιρία έλαβε τιμητική βράβευση, με την Aπονομή της Χρυσής Πλακέτας Xαρακτήρα για το Eπιτραπέζιο Nερό «Άθως», στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό GOURMET Νερού που διεξήχθη στο Παρίσι, με διοργανωτή τον αναγνωρισμένο από το 2005, Οργανισμού για την Ανάπτυξη των Γεωργικών Προϊόντων AVPA και με πάνω από 3.000 συμμετοχές ετησίως, από όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της διάκρισης από τον επικεφαλής της AVPA Philippe Juglar. «Αποτελεί τιμή μας καθώς πρόκειται για την πρώτη διεθνή διάκριση του Nερού «Άθως» και των προσπαθειών μας. Οι μέτοχοι, οι διευθυντές, το προσωπικό της επιχείρησης καθώς και η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA και ευελπιστούμε και σε νέες διακρίσεις» σημειώνει ο Γενικός Διευθυντής Γρηγόριος Στιβαχτάρης.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού που είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού, δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και την προέλευσή τους.

Ο επικεφαλής της AVPA Philippe Juglar, δήλωσε πως η Οργάνωση που εκπροσωπεί ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια διαγωνισμούς για το λάδι και τις ελιές, ενώ για πρώτη φορά προχώρησε στην καθιέρωση ενός διεθνούς διαγωνισμού GOURMET - Νερού, όπου έλαβαν μέρος επιχειρήσεις Εμφιάλωσης Νερού από 30 χώρες.