Skip to main content

Διεύρυνση των δυνατοτήτων για επενδύσεις στην Ήπειρο

To YPO Greater Europe, έρχεται στην Ελλάδα, με στόχο τα μέλη του να γνωρίσουν καλύτερα τις οικονομικές και άλλες δυνατότητες της χώρας.
Ένα από τα παγκόσμια συνέδρια του, με θέμα «Ήπειρος-Δυνατότητες», όπουσυναντώνται 60 πρόεδροι μεγάλων επιχειρήσεων και Οργανισμών τηςΕυρύτερης Ευρώπης, διοργανώνει στα Ιωάννινα έως και αύριο 8 Νοεμβρίουτο YPO Greater Europe, με θέμα «Ήπειρος-Δυνατότητες».

To YPO Greater Europe (Οργανισμός Νέων Προέδρων Ευρύτερης Ευρώπης), όπως ονομάζεται, εκπροσωπεί εταιρίες που απασχολούν πάνω από 14 εκατ. ανθρώπους και παράγουν περισσότερο από 3 τρισ. δολάρια το χρόνο σε έσοδα, που ισοδυναμούν με το 5% της παγκόσμιας οικονομίας.

To YPO Greater Europe έρχεται στην Ελλάδα, με στόχο τα μέλη του να γνωρίσουν καλύτερα τις οικονομικές και άλλες δυνατότητες της χώρας.

Ο αντιπρόεδρος του YPO Greater Europe στην Ελλάδα και διευθύνων σύμβουλος του i-group, κ. Αναστάσιος Οικονόμου, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι προϋποθέσεις και οι επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή είναι ενθαρρυντικές, καθώς δημιουργούνται ήδη οι υποδομές (Εγνατία οδός, Ιωνία οδός, λιμάνι Ηγουμενίτσας), που θα στρέψουν τα βλέμματα του παγκόσμιου οικονομικού, τουριστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος στο κομμάτι αυτό της Ελλάδας.

Με επισκέψεις στα υπό κατασκευή έργα, ομιλίες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στους νομούς της Ηπείρου, συναντήσεις με επιχειρηματίες της περιοχής και τις τοπικές αρχές, οι YPO Greater Europe προσδοκούν στην περαιτέρω διεύρυνση των δυνατοτήτων για επενδύσεις.