Skip to main content

Διευρυμένη σύσκεψη Μητσοτάκη με φορείς της Β.Ελλάδας στην Αθήνα

Ο πρόεδρος της ΝΔ καλεί το σύνολο των παραγωγικών, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων στα γραφεία του κόμματος την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Διευρυμένη σύσκεψη με το σύνολο των φορέων της Βόρειας Ελλάδας συγκαλεί για το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, στα νέα γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα (Πειραιώς 62), ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, εκτός από τους συνδέσμους και τα επιμελητήρια, στη σύσκεψη είναι προσκεκλημένοι όλοι οι κοινωνικοί, επιστημονικοί, επαγγελματικοί και παραγωγικοί φορείς, σωματεία και σύλλογοι (από τον Ιατρικό και τον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι τους καπνοπώλες).

Στόχος της διευρυμένης σύσκεψης είναι η κατάθεση των προβλημάτων των φορέων και η ανταλλαγή απόψεων, ενόψει της παρουσίασης της κυβερνητικής πρότασης της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ, στις 17-18 Σεπτεμβρίου.

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εν όψει και της επίσκεψης Μητσοτάκη, είναι ότι έχει προγραμματίσει 30 εκδηλώσεις και ημερίδες καθ' όλη τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ (δείτε εδώ).