Skip to main content

«Digital Marketing Event» από τον Χρυσό Οδηγό και τη ΔΕΘ-Helexpo

Πρόκειται για το συνέδριο με τίτλο «Digital Marketing Event», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 μ.μ. στη ΔΕΘ.

Ο Χρυσός Οδηγός, ένα από τα μεγαλύτερα digital agencies στην Ελλάδα, διοργανώνει σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo ένα νέο εκπαιδευτικό event για το Digital Marketing.

Πρόκειται για το συνέδριο με τίτλο «Digital Marketing Event», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 μ.μ. στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το εν λόγω event αποσκοπεί στη κατάρτιση των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά σε νέα εργαλεία και πρακτικές, να μάθουν να αξιολογούν και να αξιοποιούν στον βέλτιστο βαθμό τη στρατηγική του Digital Marketing, αλλά και να το συνδυάζουν με παραδοσιακές πρακτικές Marketing, για να απογειώσουν τις προωθητικές τους καμπάνιες.  

Στο βήμα του event θα βρεθούν, ως keynote ομιλητές, έμπειρα στελέχη του χώρου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό -ενδεικτικά από Google, Yandex και GRECA- που μέσα από σύντομες παρουσιάσεις θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και χρήσιμα συμπεράσματα από την έως τώρα ενασχόλησή τους με το Digital Marketing.

Για περισσότερες πληροφορίες για το event και για τους τρόπους συμμετοχής, πατήστε στο παρακάτω link: https://adsolutions.xo.gr/digital-marketing-event-2017.html