Skip to main content

Διήμερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στη διάρκεια της βόλτας του στην παλιά πόλη συνομίλησε με εμπόρους και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή τουριστική σεζόν.

Διήμερη περιοδεία στην Κέρκυρα πραγματοποιεί από το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να παραστεί στο συνέδριο «Ιόνιες ημέρες ανάπτυξης» που διοργανώνει η ΝΟΔΕ του νησιού.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από την πλατεία Σπιανάδας, όπου συνομίλησε με πολίτες και στη συνέχεια βρέθηκε στην Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά), στην Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας «Μάντζαρος» και στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας.

Στη διάρκεια της βόλτας του στην παλιά πόλη συνομίλησε με εμπόρους και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή τουριστική σεζόν, ενώ επισκέφθηκε και τη γνωστή εκκλησία του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα και της Φανερωμένης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ν.Δ., όλοι οι κάτοικοι του έθεσαν επιτακτικά το πρόβλημα που υπάρχει με τα σκουπίδια στην Κέρκυρα «λόγω της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του τοπικού δημάρχου να λειτουργήσει το  εργοστάσιο ΧΥΤΥ της Λευκίμης, το οποίο έκαψαν προσφάτως οι κάτοικοι της περιοχής».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ της άμεσης αποκατάστασής του και της επιτακτικής ανάγκης να τεθεί σε λειτουργία. «Πόσο μάλλον όταν δημιουργήθηκε με συγχρηματοδότηση της Ε.Ε. και πληρώντας όλους τους περιβαλλοντικούς όρους και η χώρα μας έχει εκτεθεί για μια ακόμη φορά έναντι των Βρυξελλών», επισημαίνει η Ν.Δ.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το Σταθμό του Πολεμικού Ναυτικού (ΝΑΣΚΕ) που βρίσκεται μέσα στο κάστρο και συνομίλησε με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το μεσημέρι παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου το οποίο θα κλείσει το απόγευμα με ομιλία του.

Το βράδυ θα παραστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου στις εκδηλώσεις για την 154η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, όπως και στην επίσημη δοξολογία, το πρωί της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος.