Skip to main content

Δικαστική νίκη για τον πρόεδρο της «ΑΘ10», τιμωρία για Αχιλλέα Μπέο

O δικηγόρος Θεόφιλος Πατέλης μίλησε για τη δικαστική νίκη των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή αλλά και για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο του «Γηραιού»

Για τη δικαστική νίκη της «Αυτόνομης Θύρας 10» επί του Αχιλλέα Μπέου αλλά και για την κατάσταση στον Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Θεόφιλος Πατέλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος:

Στο πρώτο του σχόλιο ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρόεδρος ομάδας που μηνύει πρόεδρο συνδέσμου ομάδας. Υπήρχε ανακοίνωση της "ΑΘ10" κατά του Μπέου όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό Βόλου, για το θέμα του διαιτητή της αναμέτρησης του Ηρακλής-Παναιτωλικός και την ανάμειξη που είχε ο κ. Μπέος με τον εν λόγω διαιτητή. Ο Ηρακλής θα ανέβαινε απευθείας και δεν θα πήγαινε στα μπαράζ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ο κ. Μπέος τιμωρήθηκε με απείθεια, χρηματικό πρόστιμο, αδικομαρτυρία και ο πρόεδρος του συνδέσμου αθωώθηκε γιατί δεν κρίθηκε δεδομένο ότι έγραψε αυτός την ανακοίνωση».

Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον Ηρακλή: «Σίγουρα ο Ηρακλής έχει περάσει στα χέρια όλων, είναι μια προσπάθεια που ελπίζω να έχει ευτυχή κατάληξη. Ο Ηρακλής έχει μόνο στόχο την άνοδο, πρέπει να ανέβει και θα ανέβει. Πρέπει να βρει χρηματοδότης γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να βάλει τόσα χρήματα όσα μπορεί ένας επενδυτής».