Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΔΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

Οι κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι «ανακαλύφθηκε και η "οικογενειακή ευθύνη", για να συνεχιστεί το σίριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο»

Με ένα ιδιαιτέρως δηκτικό σχόλιο απαντούν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» υπό τον τίτλο «Κοράκι της ΔΕΗ ο εξάδελφος Τσακαλώτου».

Το δημοσίευμα αφορά τον Ορέστη Τσακαλώτο, ξάδερφο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και την εταιρεία του Qualco, η οποία αναλαμβάνει, μαζί με άλλες εταιρείες, τη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της ΔΕΗ.

Οι κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι «σήμερα ανακαλύφθηκε και η "οικογενειακή ευθύνη", για να συνεχιστεί το σίριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αφού ο "ξάδελφος" δουλεύει σε εταιρία που αναλαμβάνει έργα διαχείρισης δανείων, δεν μπορεί, κάπου θα εμπλέκεται και ο υπουργός».

«Μια συγγενική, όμως, σχέση», συμπληρώνουν, «δεν σημαίνει (πάντα) και ιδιαίτερες επαφές -πολύ περισσότερο όταν έχουν συναντηθεί 2-3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις...».

Οι ίδιο κύκλοι σχολιάζουν ακόμη:

«Αντίθετα ευθύνες, κατά την εκκλησία, που με τόση ευλάβεια υπηρετούν ορισμένοι εκδότες εφημερίδων, έχει ο ανάδοχος, ο νονός, καθώς το βάπτισμα δεν έχει ρόλο κοινωνικού χαρακτήρα (πολιτική προβολή και καριέρα...), αλλά πνευματικό και ουσιαστικό.

Εκεί θα πρέπει τώρα να στρέψουν την προσοχή τους οι ταγοί της αντικειμενικής ενημέρωσης: ποιος βάπτισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προκειμένου να αναδειχθούν οι ευθύνες που του αναλογούν και για την αριστερά και για τον ΠΑΟΚ!

Απεταξάμην...»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ