Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

«Ο σύλλογος φθίνει με τον υποβιβασμό και επειδή είναι μεγάλος, κάποια στιγμή θα επιστρέψει πολύ δυνατός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής αλλά και για την επόμενη χρονιά της Football League τοποθετήθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού:

«Έκανα υπομονή πολλά χρόνια στην Ελλάδα, δεν βρήκα αυτούς που μπορώ να συνεργαστώ μαζί τους σωστά και είχα την πρόταση από τη Νέα Υόρκη, εκεί όπου εργάζεται ο Γιώργος Κυριαζής, ο παλιός συμπαίκτης μου στον Ηρακλή και έτσι αποφάσισα να πάω να εργαστώ στην Αμερική για τρία χρόνια».

Για το πρωτάθλημα της Football league: «Μεγάλος καημός είναι ο Ηρακλής για εμένα, ο σύλλογος φθίνει με τον υποβιβασμό και επειδή είναι μεγάλος, κάποια στιγμή θα επιστρέψει πολύ δυνατός. Οι παλαίμαχοι του Ηρακλή προσπαθούν να βοηθήσουν, αλλά αντί για τον Παπαθανασάκη βλέπουν ένα ντουβάρι, που δεν μπορούν να συνεννοηθούν μαζί του. Πώς να βρουν άκρη να αναλάβουν πρωτοβουλία λοιπόν; Ο Άρης, ο ΟΦΗ και ο Απόλλων Καλαμαριάς θα είναι πρωταγωνιστές φέτος στην κατηγορία και δεν βλέπω άλλον αντίπαλο, ίσως μόνο τα Τρίκαλα. Το οικονομικό είναι μεγάλο πρόβλημα και θα τους πνίξει όποιους δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ