Skip to main content

Δημητριάδης για Μπουτάρη: Δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει κλειστό το 12ο

Δεν είναι πονηριά το ότι προσφέρθηκα να κάνω τη δουλειά που αυτός και οι αντιδήμαρχοί του δεν έκαναν εδώ και δύο χρόνια, είπε ο δημοτικός σύμβουλος

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Εντάξει», Σωκράτης Δημητριάδης, αναφορικά με το ζήτημα του 12ου Δημοτικού Σχολείου και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Γ. Μπουτάρης, μέσω ανακοίνωσης, εναντίον του ίδιου και του Ανδρέα Κουράκη.

Με ανάρτησή του στο Facebook κ. Δημητριάδης είπε πως «η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή της, κατηγορεί τον συνάδελφο, δημοτικό σύμβουλο, Ανδρέα Κουράκη κι εμένα προσωπικά για λαϊκισμό, πονηρό τακτικισμό, επικοινωνιακά τεχνάσματα και δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων στο θέμα του 12ου Δημοτικού Σχολείου!».

«Να θυμίσω στους ανθρώπους της διοίκησης ότι δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει να κλείσει το δημοτικό σχολείο και να μεταφερθούν οι μαθητές σε άλλα σχολικά συγκροτήματα των γύρω περιοχών, αλλά οι ίδιοι», πρόσθεσε.

«Δεν νομίζω πως είναι λαϊκισμός, πονηριά, τακτικισμός και επικοινωνιακό τρικ το γεγονός ότι προσφέρθηκα να κάνω τη δουλειά που ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοί του έπρεπε να κάνουν, αλλά δεν έκαναν εδώ και δύο χρόνια, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο κ. Μπουτάρης μου έδωσε διορία τριών ημερών!», εξήγησε ο κ. Δημητριάδης.

«Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τις υπηρεσίες της πολεοδομίας και των μηχανικών της τριμελούς επιτροπής, τους οποίους ...ξεχνάει συνεχώς η διοίκηση. Αμφισβητώ τα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία χαρακτηρίζεται το σχολείο ως ακατάλληλο και οδηγούν στο να μπει λουκέτο στο 12ο Δημοτικό Σχολείο», κατέληξε ο δημοτικός σύμβουλος.