Skip to main content

Δημήτρης Καμμένος σε Κατσίκη: Ζήτα συγγνώμη από γονείς στρατιωτικών

«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών», σημείωσε ο Δημήτρης Καμμένος.

Έντονα αποδοκίμασε την πρόταση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, για ανταλλαγή των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Έλληνες ο Δημήτρης Καμμένος.

«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής… Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο Ελληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Εκφράζω προσωπική άποψη» διευκρίνισε ο Κώστας Κατσίκης, τοποθετούμενος για την αναφορά του στον ΣΚΑΪ μετά τις έντονες αντιδράσεις.

«Αναφέρθηκα σε ένα υποθετικό και μόνο σενάριο, βάσει του οποίου αναρωτήθηκα εάν θα μπορούσαμε υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα με τη δικαιοσύνη να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ανταλλαγής, εφόσον έχει περισσότερα οφέλη από ό,τι κόστος για τη χώρα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη Δικαιοσύνη και εκφράζω προσωπική άποψη, ούτε του προέδρου μου, ούτε του κόμματός μου», κατέληξε.