Skip to main content

«Δημοκρατία»: Ο Βενιζέλος διεκδικεί τον ρόλο του Βασιλιά Καρνάβαλου

Η εφημερίδα απάντησε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζοντας πως «λόγω μεγαλομανίας διεκδικεί μόνο το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου»

Αιχμηρή απάντηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο έδωσε η «Δημοκρατία» σχετικά με σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται στο σκάνδαλο με την υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε την εφημερίδα «καρναβάλια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής που κάνουν παρέλαση την Κυριακή της Αποκριάς», με την «Δημοκρατία» να απαντά πως ο κ. Βενιζέλος «στους καρνάβαλους δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του. Προφανώς λόγω μεγαλομανίας διεκδικεί μόνο το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου».

Χαρακτηριστικά, η απάντηση της εφημερίδας αναφέρει:

«H «δημοκρατία» σήμερα αποκαλύπτει έγγραφο της Novartis που περιλαμβάνει τον κ. Βενιζέλο και άλλα πολιτικά πρόσωπα σε ''προωθητικές ενέργειες''. Μάλιστα η εταιρεία προϋπολογίζει και συγκεκριμένο μπάτζετ!!!

O κ. Βενιζέλος αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τη Novartis ή να διαψεύσει την αυθεντικότητα του εγγράφου, απαντά ότι την επίμαχη περίοδο είχε αποχωρήσει από το Υπουργείο Οικονομικών και ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή… ακόμα χειρότερα.

Κατά τα άλλα μιλά για ''καρνάβαλους της πολιτικής και της δημοσιογραφίας'' και υποστηρίζει ότι ''κούρεψε ομόλογα των φαρμακευτικών με το PSI''. Ξέχασε όμως ότι κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στους καρνάβαλους δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του. Προφανώς λόγω μεγαλομανίας διεκδικεί μόνο το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου».