Skip to main content

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Αφοσιωμένοι στον Ιγνάτιο...

Ενωτικό το κλίμα στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της «Δύναμης Ενότητας», μετά την περιπέτεια με την υποψηφιότητα στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ενωτικό κλίμα και χειροκροτήματα στη σημερινή συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, «Δύναμη Ενότητας».

Μετά όσα συνέβησαν με την υποψηφιότητα του κ. Καϊτεζίδη για το δήμο Θεσσαλονίκης και την τελική απόφασή του να επαναδιεκδικήσει το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, τα... κεφάλια μπήκαν αμέσως μέσα, οποιεσδήποτε φιλοδοξίες εξαφανίστηκαν μονομιάς και απεδείχθη γι' ακόμη μια φορά από το παρατεταμένο χειροκρότημα των μελών της ομάδας ότι ο δήμαρχος είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού στην περιοχή.

Ο κ. Καϊτεζίδης ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και ζήτησε τη συστράτευση όλων, ώστε «ενωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί να πάμε στις εκλογές του 2019».

Όσοι πήραν το λόγο δήλωσαν την αφοσίωσή τους στον επικεφαλής της παράταξης, δήλωσαν ότι συνεχίζουν από κοινού και υπό τον κ. Καϊτεζίδη την κοινή προσπάθεια και σημείωσαν ότι η ενότητα είναι αυτό που χαρακτηρίζει την παράταξη.

Η συνεδρίαση διήρκεσε για περίπου δυο ώρες.