Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ο Δήμος απηύθυνε κάλεσμα στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας να άρει τις αντιρρήσεις του για τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό

Σαφή θέση υπέρ της διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παρά τις αντιρρήσεις που φέρει η αστυνομία πήρε με ανακοίνωσή του ο Δήμος της θεσσαλικής πόλης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

«Η Δημοτική Αρχή του Βόλου καλεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Γιάννη Τόλια, εγνωσμένου ήθους και ικανοτήτων αξιωματικό, να άρει τις όποιες αντιρρήσεις έχει διατυπώσει στην τέλεση του σημαντικού αθλητικού γεγονότος, που αντιπροσωπεύει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στην πόλη μας.

Πρόκειται ασφαλώς για μια εκδήλωση που μόνο να προσφέρει έχει, τόσο στην τοπική μας οικονομία, όσο και στο ίδιο ποδόσφαιρο και προς τούτο και εμείς, ως Δημοτική Αρχή είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε σε όποιο βαθμό μας ζητηθεί και έχουμε τη δυνατότητα, προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουμε, γιατί περί αθλητικής γιορτής πρόκειται.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τελικά η τοπική Αστυνομία θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα στερήσει από την πόλη και τους συμπολίτες μας μια τέτοια εκδήλωση, με πολύπλευρες θετικές και ευεργετικές επιπτώσεις».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ