Skip to main content

Δύο υπερσύγχρονες παιδικές χαρές παραδίδονται στη Νεάπολη

Τα εγκαίνια των δύο νέων παιδικών χαρών θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου παρουσία του δημάρχου Σ.Δανιηλίδη και του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων

Δύο ακόμα υπερσύγχρονες παιδικές χαρές παραδίδονται στη διάθεση των μικρών παιδιών για ατελείωτο, δημιουργικό και ασφαλές παιχνίδι, στη Δ.Ε. Νεάπολης.

Μετά τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις και την πλήρη ανακατασκευή και αναμόρφωσή τους, οι παιδικές χαρές στις συμβολές των οδών Κασταμονής - Μητροπόλεως και Μητροπόλεως - Παγκάλου, άλλαξαν εντελώς όψη και αποτελούν πρότυπα - στολίδια, ανταποκρινόμενα και στην εκπαιδευτική τους αποστολή και εναρμονισμένα με τις πλέον σύγχρονες και αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.

Νέα, ασφαλή και ελκυστικά παιχνίδια, χυτό ελαστικό δάπεδο, βρύσες, παγκάκια, καθιστικά με στέγαστρα, νέες μεταλλικές πόρτες και περιφράξεις, παρτέρια με λουλούδια, θάμνους και δέντρα για να απολαμβάνουν τις ώρες τους μικροί και μεγάλοι επισκέπτες καθώς και άτομα με αναπηρία, για τα οποία προβλέπεται πλήρης πρόσβαση.

Τα εγκαίνια των δύο νέων παιδικών χαρών θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου παρουσία του δημάρχου Νεάπολης - Συκεών Σίμου Δανιηλίδη και του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Αντώνη Σαουλίδη.