Skip to main content

Τα... νούμερα του συλλαλητηρίου και η επίθεση στην ελληνική δικαιοσύνη

Το ότι η αστυνομία έδωσε αριθμό προσερχομένων πολύ πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης του συλλαλητηρίου δεν δίνει την εντύπωση ευφυούς τακτικής

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων (ΜΙΑ), φιλοξενεί άρθρο για την συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, αναφέροντας πως πάνω από 1.500 λεωφορεία έχουν καταφτάσει στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο διοικητής Αστυνομίας Αθηνών αναφέρεται σε 283 λεωφορεία.

Πάντως, το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. του Τόσκα, αναφέροντας αριθμό προσερχομένων πολύ πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης του συλλαλητηρίου, δεν μου έδωσε την εντύπωση ευφυούς τακτικής, από την στιγμή που άφησαν μόνον αυτόν τον αριθμό στην επίσημη ιστοσελίδα. Πολλοί σχολίασαν ότι εκτέθηκαν και λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτό.

Όσα χρόνια ασχολούμαι με τα ΜΜΕ διαθέτω την γραφίδα μου για ενίσχυση του κύρους κάθε θεσμού του πολιτεύματος, και φυσικά και της Αστυνομίας. Τώρα τι λέγω;

Κοίτα τώρα, τι είπε ο Δημήτρης Καμμένος για τον Παπαδημούλη, αποκαλύπτοντας κυβερνητικά μυστικά: «Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλύφει τους Γερμαναράδες». Δεν καταλαβαίνω την έκπληξη. Οι μισοί Ρώσοι, πιστοί στον Στάλιν, ρουφιάνευαν τους άλλους μισούς. Συνηθισμένα πράγματα σε όσους έχουν "ηθικό πλεονέκτημα".

Εδώ κάρφωσαν τον Γεώργιο Γρίβα-Διγενή στους Βρετανούς, στην Εύα θα μείνουν; Εγώ όμως για να βοηθήσω τον Παπαδημούλη στο επόμενο κάρφωμα, του λέγω ότι η Εύα Καϊλή ήταν και στο συλλαλητήριο του Συντάγματος. Πρέπει να το μάθουν κι αυτό οι Γερμανοί. Για να μη ψάχνει ο Παπαδημούλης φωτογραφία της έχω εγώ, αν θέλει να του την στείλω.

Άλλη μια άθλια ανακοίνωση των Τούρκων του υπουργείου Εξωτερικών σε βάρος της ελληνικής Δικαιοσύνης, για την οποία καταλογίζει στην κυβέρνησή μας επηρεασμό της! Εξ ιδίων κρίνει… Δεν βρίσκουν αντικειμενική την Δικαιοσύνη μας οι Τούρκοι, επειδή δεν εκδώσαμε έναν Κούρδο [που ήδη του έχουν δώσει πολιτικό άσυλο οι Γάλλοι]. Δεν είναι γελοίοι. Απλώς αυτή είναι η πάγια τακτική τους, της σκόπιμης διαστρέβλωσης. Κι εμείς τους απαντούμε με κανόνες του σαβουάρ βιβρ.

Σε συνέδριο στην Τουρκία, ισχυρός οικονομικός παράγοντας ανακοινώνει αύξηση των εξαγωγών και αποκαλύπτει: «Μεταξύ των χωρών όπου εξάγουμε, την μεγαλύτερη αύξηση την είχαμε στην Ελλάδα με ποσοστό 80%». Και προσθέτει, ότι οφείλουν να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια στις εξαγωγές, ώστε να ενισχύσουν τον τουρκικό στρατό που μάχεται.

Δεν τα λέει αυτά κάποιος «Γκρίζος Λύκος». Ο άνθρωπος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας του και δείτε όμως ιδεολογία που πρεσβεύει! [Πως λέμε Έλληνας επιχειρηματίας; Καμία σχέση! Με ελάχιστες εξαιρέσεις].

Ας γνωρίζουν λοιπόν οι Έλληνες, ότι κάθε δολάριο που δίνουμε στα τουρκικά προϊόντα θα είναι μια σφαίρα για τον τουρκικό στρατό. Τώρα αν κάποιοι από εσάς θέλουν έμμεσα να ενισχύουν τον τουρκικό στρατό, εγώ τι να πω;

Δεν ξέχασα τον Γαβρόγλου. Είπε ο Ρενέ Γκρουσέ, Γάλλος ιστορικός: «Η Ευρώπη είναι το σύνολο των χωρών κληρονόμων της Ελληνικής Παιδείας». [Εξαιρείται η Ελλάδα, που προτιμά την ανθελληνική παιδεία]