Skip to main content

Δύο μήνες απαγόρευση εισόδου σε Κούγια για το φτύσιμο στον Καντουρί

Και πρόστιμο 10.000 ευρώ στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ - Οι ίδιες ποινές επεβλήθησαν και στον βοηθό του προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου

Ποινή δίμηνου αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για την κίνησή του να φτύσει στο πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Η ίδια ποινή επεβλήθη και στον βοηθό του τεχνικού των «ασπρόμαυρων» Ραζβάν Λουτσέσκου, Μπάτσι, αλλά και χρηματική ποινή 12.000 ευρώ.

Παράλληλα, επεβλήθη πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ στη θεσσαλική ΠΑΕ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, και πρόστιμο 12.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ».