Skip to main content

Τραγωδία στις Σέρρες: Δύο νεκροί από σύγκρουση βαγονιών του ΟΣΕ (φωτο)

Μηχάνημα συντήρησης γραμμών συγκρούστηκε με ψεκαστικό σταθερής τροχιάς του ΟΣΕ-Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες υπάλληλοι του Οργανισμού.

Δυστύχημα με δύο νεκρούς υπαλλήλους του ΟΣΕ και άλλους δύο τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην αγροτική περιοχή Τούμπας, έξω από το χωριό Μεσοκώμη του δήμου Εμμανουήλ Παπά, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το δυστύχημα προκλήθηκε από τη σύγκρουση ενός μηχανήματος συντήρησης γραμμών με ένα ψεκαστικό, καταπολέμησης των αγριόχορτων, σταθερής τροχιάς του ΟΣΕ.

'Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το βαγόνι συντήρησης γραμμών είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ ο οδηγός του ψεκαστικού δεν πρόλαβε ν' αντιδράσει όταν το είδε να έρχεται κατά πάνω του.

Το αποτέλεσμα ήταν, εκτός από τους δύο υπαλλήλους που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι δύο επίσης υπάλληλοι του ΟΣΕ, να τραυματιστούν ο ένας σοβαρά και ο άλλος ελαφρά.

Οι  δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο των Σερρών και νοσηλεύονται αμφότεροι πλέον εκτός κινδύνου ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, που κάνουν προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή Εικόνων: Τηλεοπτικός Σταθμός ΔΙΚΤΥΟ