Skip to main content

Οι νικητές της πρώτης φορολοταρίας - Τα στοιχεία της πρώτης κλήρωσης

Το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του κλήρωση και ανήρτησε του τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν σε ειδική εφαρμογή στο Taxisnet

Τους τυχερούς λαχνούς (πατήστε εδώ) που κερδίζουν στην φορολοταρία ανήρτησε σε ειδική εφαρμογή στο Taxisnet, το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιώντας την πρώτη του κλήρωση.

Οι φορολογούμενοι βάζοντας τους κωδικούς τους στην εξής διεύθυνση: http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi (επιλογή, είσοδος στην εφαρμογή) θα πληροφορηθούν την αξία των συναλλαγών που πραγματοποίησαν με πλαστικό χρήμα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, το πλήθος των λαχνών που έχουν στη διάθεσή τους και τους αριθμούς με τους οποίους θα συμμετάσχουν στην κλήρωση.

Υπενθυμίζεται ότι από την κλήρωση θα υπάρξουν 1.000 τυχεροί και ο καθένας θα κερδίσει από 1.000 ευρώ, καθώς και 1.000 επιλαχόντες.

Για να εισπράξουν τα χρήματα οι τυχεροί θα πρέπει να δηλώσουν λογαριασμό IBAN στο taxisnet.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή πρώτη δημόσια κλήρωση αφορούσε σε: 8.254.535 συναλλαγές, που αντιστοιχούν σε 4.556.328 ΑΦΜ και ήταν συνολικής αξίας 2.093.786.015,92ευρώ, ενώ κληρώθηκαν 1.074.332.777 λαχνοί.