Skip to main content

Δωρεάν μπουκαλάκια νερό μοιράζουν ΕΥΑΘ και Μασούτης στο κέντρο (φωτο)

Στην Καμάρα, στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην Αγίας Σοφίας μοιράζονται εμφιαλωμένα νερά στους πολίτες. Νεράκια και σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία

Δωρεάν μπουκαλάκια με νερό μοιράζει σε κεντρική σημεία της πόλης η ΕΥΑΘ. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και την Μασούτης Α.Ε., θα μεταφέρει εμφιαλωμένα νερά σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της πόλης για την εξυπηρέτηση των στοιχειωδών αναγκών τους ενώ θα μοιράζει στην Καμάρα, στην Πλατεία Αριστοτέλους και στην Αγίας Σοφίας εμφιαλωμένα νερά στους πολίτες.

Όπως αναφέρει, γίνονται προσπάθειες να ενισχυθούν με νερό όσα νοσοκομεία και κλινικές έχουν ελλειμματική τροφοδοσία ενώ δυνεννοήσεις γίνονται ακόμη με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το ΓΕΕΘΑ για διάθεση υδροφόρων οχημάτων μεταφοράς πόσιμου νερού για κάλυψη αναγκών.

«Έχει γίνει συνεννόηση με βυτιοφόρα πόσιμου νερού να ενισχύσουμε το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς και την κλινική Κυανός Σταυρός, γίνεται ρύθμιση ώστε και το νοσοκομείο Ιπποκράτειο που έχει σήμερα εφημερία να μην έχει πρόβλημα νερού ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεταφορά εμφιαλωμένου νερού σε νηπιαγωγεία και σχολεία» σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.