Skip to main content

Δράμα: 79χρονος σκότωσε τον νεαρό διαρρήκτη του καταστήματός του

O 79χρονος, πριν από περίπου 20 χρόνια, είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό, όταν είχε σκοτώσει επίδοξο ληστή που είχε παραβιάσει το κατάστημά του.

Στη σύλληψη ενός 79χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη του καταστήματός του στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ένας 30χρονος ημεδαπός ενεργώντας από κοινού με τον 37χρονο συνεργό του, διέρρηξαν το κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας του 79χρονου. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον 79χρονο, ο οποίος με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, τραυμάτισε θανάσιμα τον 30χρονο. Λίγο αργότερα, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 37χρονος συνεργός του νεκρού διαρρήκτη.

Κατασχέθηκε το παραπάνω κυνηγετικό όπλο. Σε βάρος του 79χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από τη Δράμα, ο 79χρονος, πριν από περίπου 20 χρόνια, είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό, όταν και τότε είχε τραυματίσει θανάσιμα, με καραμπίνα, επίδοξο ληστή που είχε παραβιάσει το κατάστημά του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τότε είχε αθωωθεί από το Δικαστήριο.