Skip to main content

Δρίτσας και Χριστοδουλοπούλου δεν κατεβαίνουν στις εκλογές

Το υπουργικό ζευγάρι του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκει στην ομάδα των "53", δε θα συμμετέχει στις λίστες για την εκλογική αναμέτρηση.

To υπουργικό ζευγάρι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θοδωρής Δρίτσας και η Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Oι δύο υπουργοί που ανήκουν στην ομάδα των "53" και εκφράζουν ενστάσεις για τις πολιτικές λιτότητας, επιλέγουν να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.

Η απόφαση τους δεν εκπλήσσει καθώς ο κ. Δρίτσας, αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, ήταν και παραμένει αντίθετος με την πώληση της ΟΛΠ Α.Ε., θέση από την οποία θα αναγκαζόταν να αποστασιοποιηθεί αφού πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ εφόσον εξασφαλίσει το κόμμα και πάλι την εξουσία) προχωρά και μάλιστα με επιταχυνόμενους ρυθμούς, στην πώληση του Λιμανιού του Πειραιά και, στη συνέχεια και της Θεσσαλονίκης.

Υποψήφια δεν θα είναι και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αναπλ. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής η οποία στους μήνες της θητείας της έχει δεχθεί επανειλημμένως κριτική για την αναποτελεσματικότητα στο χειρισμό του μεταναστευτικού.