Skip to main content

Δυσκολεύτηκε στο Βόλο ο Ολυμπιακός

Με μεγάλο πρωταγωνιστή του Τουμέρ Μετίν, που πέτυχε δύο γκολ (44΄ και 53΄) και είχε και ένα δοκάρι, η Λάρισα επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού στο γήπεδό της.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή του Τουμέρ Μετίν, που πέτυχε δύο γκολ (44΄ και 53΄) και είχε και ένα δοκάρι, η Λάρισα επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού στο γήπεδό της, σε αγώνα για την 20η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στο 78΄ με τον Λεοζίνιο. Η ΑΕΛ κατάφερε με αυτή τη νίκη να «ξεκολλήσει» μετά από περίπου δύο μήνες από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της τον σημερινό αντίπαλό της, που δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός 0-1

Χάρη σε γκολ του Φουστέρ στο 19ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό στάδιο, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική νίκη των Πειραιωτών, που επανέφεραν στους επτά βαθμούς το προβάδισμά τους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.