Skip to main content

DUST+CREAM: Η αλυσίδα από τη Θεσσαλονίκη που ομορφαίνει τις ελληνίδες

Μία εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη και ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα καλλυντικών DUST+CREAM.

Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τις όμορφες και προσεγμένες γυναίκες και για τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που μία εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη και ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα καλλυντικών DUST+CREAM.

Επενδύοντας σε μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές και ελκυστικές τιμές, σε ένα σύγχρονο concept καταστημάτων και στην ανάπτυξη μέσω franchising η αλυσίδα DUST+CREAM ξεκίνησε το 2012 και έχει φθάσει σήμερα να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά ομορφιάς και αισθητικής με περισσότερα από 46 καταστήματα πανελλαδικά και ένα ιδιαίτερα ενεργό e-shop. Ενδεικτικό της ταχύτατης ανάπτυξης του δικτύου της αλυσίδας είναι το γεγονός ότι μέσα σε ένα μόλις μήνα άνοιξαν πέντε νέα καταστήματα DUST+CREAM σε Φλώρινα, Πύργο Ηλείας, Μαρούσι, Σάμο και Χίο. Guest καλεσμένοι στο opening των καταστημάτων ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Μαντώ Γαστεράτου.  

Εξάλλου, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην στρατηγική επικοινωνίας. Έτσι πριν ένα χρόνο  ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη γνωστή ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι brand ambassador ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα των καλλυντικών DUST+CREAM στο ευρύ κοινό.

Με γκάμα άνω των 5.000 κωδικών σε προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά, βερνίκια νυχιών, αρώματα και είδη προσωπικής φροντίδας τα DUST+CREAM καλύπτουν όλες τις ανάγκες των γυναικών κάθε ηλικίας.  

Το κλειδί της επιτυχίας των καταστημάτων, είναι η απευθείας τροφοδοσία της αλυσίδας, χωρίς ενδιαμέσους, με το μεγαλύτερο όγκο των προϊόντων να παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα τα καταστήματα DUST+CREAM διαθέτουν και εμπορικές αντιπροσωπείες από πολύ δυνατές εταιρίες του εξωτερικού.

Τα προϊόντα παραγωγής της είναι επιστημονικώς ελεγμένα και εγγυημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ., ενώ παράλληλα τον Σεπτέμβρη του 2014 η εταιρία έλαβε την πιστοποίηση Συστήματος Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής κατά ISO 22716:2007, για την παραγωγή και αποθήκευση καλλυντικών προϊόντων, από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα της αλυσίδας και on-line αγορές: www.dustandcream.gr

FB: https://www.facebook.com/DustCreambeautyProductsAndMore/
INSTA: https://www.instagram.com/dustandcream/