Τρίτη 14 Αυγούστου 2018
x

E-RANTEVOU: Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Παραμένουν σε ισχύ και οι προγενέστερες επιλογές προγραμματισμού ιατρικού ραντεβού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, που είχαν ήδη οι πολίτες.

Τη δυνατότητα να «κλείνουν» ραντεβού ηλεκτρονικά θα έχουν από την Παρασκευή 20 Απριλίου, όσοι επιθυμούν να προγραμματίσουν το ιατρικό ραντεβού τους, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία του νοσοκομείου, το e-rantevou, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς επιδίωξης αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και στοχεύοντας στην επίλυση της παρατηρούμενης δυσχέρειας των πολιτών στον προγραμματισμό των ιατρικών ραντεβού.

Μέσω ενός εύχρηστου και φιλικού προς χρήση ηλεκτρονικού περιβάλλοντος, οι πολίτες, επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική σελίδα https://rantevou.ippokratio.gr/, έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το ιατρικό ραντεβού τους. Ακολουθώντας την εν λόγω διαδικασία, ο ενδιαφερόμενος έχει πλήρη εικόνα των διαθέσιμων ημερών και ωρών όλων των ιατρικών ειδικοτήτων.

Επιπρόσθετα, η νέα υπηρεσία προγραμματισμού ηλεκτρονικού ραντεβού αποτελεί μία ολοκληρωμένη και απλοποιημένη διαδικασία, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ιδιωτικότητα της επικοινωνίας του πολίτη με την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου.

Παράλληλα με την προαναφερθείσα δυνατότητα, παραμένουν σε ισχύ και οι προγενέστερες επιλογές προγραμματισμού ιατρικού ραντεβού, που είχαν ήδη οι πολίτες:

Κλήση στον τηλεφωνικό αριθμό 2310-892.500, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 07.30 π.μ. έως 02.30 μ.μ.

Προσερχόμενοι στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου κατά τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες, εκτός Σαββάτων, Κυριακών, Εορτών και Αργιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ