Skip to main content

Αιχμές δημάρχου Μάνδρας για την επίσκεψη Τσίπρα και Δούρου

Κάλεσα τον Τσίπρα και την Δούρου να δουν την πόλη από μέσα, αλλά ήρθαν στην Εθνική Οδό, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μάνδρας.

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου εξαπέλυσε η Δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, τους κάλεσε να πάνε εντός της περιοχής της Μάνδρας για να δουν από κοντά τις καταστροφές που υπέστη. "Κάλεσα τον Τσίπρα και την Δούρου να δουν την πόλη από μέσα, αλλά ήρθαν στην Εθνική Οδό", είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, προτεραιότητα αυτή την ώρα πρέπει να έχει η αποζημείωση των κατοίκων για να αρχίσουν να αποκαθιστούν τις ζημιές στα νοικοκυριά τους και στον Δήμο για να ξαναφτιάξει τις υποδομές. "Πάνω από 150 σπίτια έχουν σοβαρές ζημιές, στα καταστήματα η ζημιά είναι καθολική και σε επίπεδο υποδομών έχουν καταστραφεί τα πάντα", τόνισε.

"Θα χρειαστεί πολύς καιρός για επιστροφή στην κανονικότητα", εκτίμησε.

Τέλος επανέλαβε ότι την περιοχή έπληξε μια πρωτόγνωρη θεομηνία, ωστόσο μια από τις αιτίες της καταστροφής είναι η έλλειψη αντιπλημμυρικού έργου, το οποίο αν και όπως είπε είχε σχεδιαστεί εδώ και χρόνια, παραμένει στα "χαρτιά". "Είχα ενημερώσει τη περιφέρεια ότι υπήρχε έτοιμη μελέτη", σημείωσε.