Skip to main content

ΕΕΔΕ: Στις 16 Φεβρουαρίου η 9η εκδήλωση κοινωνικής υπευθυνότητας

Τα καθαρά έσοδα της Εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Ασύλου του Παιδιού και του Συνδέσμου Φίλων Ο Άγιος Παντελεήμων «Είμαι Εδώ».

Η ένατη κατά σειρά εκδήλωση κοινωνικής υπευθυνότητας που διοργανώνει κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη το Τμήμα Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνεται την ερχόμενη Τρίτη 16 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο THE MET έχει ως βασικό στόχο της να υποστηρίξει υλικά και ηθικά τους σκοπούς κοινωφελών ιδρυμάτων της πόλης μας.

Φέτος, μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, τα καθαρά έσοδα της Εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Ασύλου του Παιδιού και του Συνδέσμου Φίλων Ο Άγιος Παντελεήμων «Είμαι Εδώ». Η εκδήλωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και είναι υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΕΕΔΕ αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή, υποστηρίζεται ενεργά από το σύνολο των φορέων της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνει μεγάλης δημοσιότητας και συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλούς χορηγούς και συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μικρή συνεισφορά στο έργο της ανάδειξης της κοινωνικής ευθύνης που έχουν οι επιχειρήσεις απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται. «Η ευαισθησία στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες πρέπει να αποτελεί τη μία από τις τρεις βασικές παραμέτρους, εκτός από τη τιμή και την ποιότητα, πάνω στις οποίες πρέπει να βασίζεται η επιχειρηματικότητα».

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στα τηλέφωνα της ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας, 2310 553 318 και 2310 553 319, www.eede.gr, αρμόδια η κ. Φλώρα Σαλαγιάννη.

φωτογραφία αρχείου