Skip to main content

ΕΕΘ: Ικανοποιημένοι οι επιχειρηματίες από την 82η ΔΕΘ

Σε έρευνα γνώμης οι εκθέτες δήλωσαν ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα και κυρίως για τον όγκο της επιχειρηματικής συνεργασίας που πέτυχαν.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αλλά και από τις υπηρεσίες που τους παρείχε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δηλώνουν οι εκθέτες - μέλη του ΕΕΘ, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας γνώμης που συνέλεξε το Επιμελητήριο.

Παράλληλα, οι εκθέτες δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και από την επισκεψιμότητα και κυρίως για τον όγκο της επιχειρηματικής συνεργασίας που πέτυχαν στην ΔΕΘ.

Η έρευνα γίνεται κάθε χρόνο από στελέχη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με σκοπό να καταγραφεί η άποψη των μελών - εκθετών ώστε να βελτιώνεται κάθε χρόνο το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών.

Στη φετινή έρευνα το σύνολο των εκθετών απαντούν ότι είναι ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες που του παρείχε, καθώς χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες αυτές εξαιρετικές, πολύ καλές ή καλές. Την ίδια αξιολόγηση κάνουν οι εκθέτες και για τις υπηρεσίες από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Περίπου το 70% των εκθετών αποτιμά θετικά τις πωλήσεις και επιχειρηματικές συνεργασίες που πέτυχε στη διάρκεια της ΔΕΘ, ενώ το 89% αυτών δηλώνει ότι βρήκε την επισκεψιμότητα της ΔΕΘ καλή, πολύ καλή ή εξαιρετική.

«Τα νούμερα αυτά δικαιώνουν την απόφαση της διοίκησης μας να διοργανώσει και φέτος την ενιαία συμμετοχή των μελών μας, σε κοινό εκθεσιακό χώρο, αφού οι ίδιοι οι εκθέτες την περιγράφουν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης και πρόσθεσε:

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί η έρευνα αυτή αποδεικνύει ότι βοηθήσαμε σημαντικά τα μέλη μας, κάτι που αποελεί πάντα στόχο για τον οποίο εργαζόμαστε».