Skip to main content

Το ερώτημα για την ύπαρξη των ΜΑΤ και τα αντίποινα των Βουλγάρων

Οι ζημιές σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και επιχειρήσεις από την κατάληψη στην Ειδομένη, το έλλειμμα στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο και τα αντίποινα των Βουλγάρων μεταφορέων.

Πάνω από τρία εκατομμύρια ζημία έχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής από λαθρομετανάστες. Και πολλά-πολλά άλλα εκατομμύρια οι ιδιώτες επιχειρηματίες. Και στις διαμαρτυρίες για την καταστροφή τους, απαντά η «προοδευτική» υπουργός Χρυσοβελώνη: «Τι θέλετε να φωνάξουμε τα ΜΑΤ;».

Να εφαρμόσετε τους νόμους θέλουν οι Έλληνες κυρία μου. Κι αν χρειαστούν και τα ΜΑΤ «να τα φωνάξετε». Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξής τους; Να τα χρησιμοποιεί η «προοδευτική» κυβέρνηση μόνον εναντίον συνταξιούχων; Τα αριστερίστικα συμπλέγματα, διώχνουν και τους τουρίστες, κύρια πηγή των εσόδων, για να μπορεί η κυβέρνηση να διορίζει τους κολλητούς της.

Και έρχονται οι αριθμοί από την Τράπεζα της Ελλάδας. Έλλειμμα 4 εκατ. ευρώ εμφάνισε το ταξιδιωτικό ισοζύγιο το Φεβρουάριο του 2016 έναντι πλεονάσματος 4 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Αντί δηλαδή να αυξηθεί, με εκατομμύρια τουρίστες να μη πηγαίνουν πλέον στην Τουρκία, έχουμε μείωση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα σε ακυβέρνητη χώρα.

Η φράση «χτύπα σαν άντρας» το αυγό, είναι σεξιστική, σύμφωνα με τις «προοδευτικές» αντιλήψεις. Αν οι συντελεστές της διαφήμισης ήσαν ΣΥΡΙΖΑίοι, θα ήταν πάλι σεξιστική; Όπως οι κινήσεις των χορευτών στα «παλλόμενα πέη» δηλαδή, που δεν ήταν σεξιστικές, αλλά… ύψιστη καλλιτεχνική έκφραση! [που δείχνει και την πολιτιστική αντίληψη της δεύτερης φορά Αριστεράς]

Δείγμα από το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς. Σε δημοσίευμα του ιστοτόπου για την Βόρεια Ήπειρο, himara.gr. αναφέρεται ότι «διακόσιοι πενήντα Κνίτες, αριστεριστές, μέλη της "Οργάνωσης Σοσιαλιστική Επανάσταση" (ΟΣΕ) απαγόρευσαν εκδήλωση (το 1989, με ομιλητή τον μακαριστό Σεβαστιανό) επειδή δεν ήταν συμβατή με τις δικές τους ιδεοληψίες. Με κλόμπς, κράνη και λοστούς επιτέθηκαν ενάντια στους 1.000 περίπου φοιτητές που είχαν πάει να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Τα συνθήματα των "δημοκρατικών" υποστηρικτών των gulag (υπάρχοντος ακόμη του σοβιετικού… παραδείσου) ήταν: «Θάνατος στους εθνικιστές», «Τα αλβανικά σύνορα θα φτάσουν στη Λαμία», «Σεβαστιανέ φασίστα». Πρωταγωνιστής των τότε επεισοδίων ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, τότε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής και της Πανσπουδαστικής.

Εκτός από τους δημοσιογράφους θέλει κάτω από τρία μέτρα να θάψει και την Ελλάδα [έστω από την Λάρισα και πάνω - ευτύχημα που αφήνει για τους Έλληνες την υπόλοιπη]. Αναμένεται η διάψευση του Πολάκη.

Η αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης για τα όσα συνέβαιναν κατά τα μπλόκο των αγροτών στα σύνορα, πληρώνεται με ακριβό αντίτιμο, από τους Βούλγαρους μεταφορείς που κλείνουν τα σύνορα για τις διακοπές του Πάσχα, ως αντίποινα. Μάς είχαν προειδοποιήσεις αλλά οι αριστεριστές της κυβέρνησης είναι εναντίον της εφαρμογής των νόμων, και ο όρκος τους ότι θα τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους μπήκε από τους Πολάκηδες τρία μέτρα κάτω από τη γη.