Κυριακή 15 Ιουλίου 2018
x

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΦΩΤΗΣ ΦΕΡΕΝΙΔΗΣ

Εργαζόταν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «FM100» για είκοσι και πλέον χρόνια - Αύριο στις 11:30 το πρωί η κηδεία του στο Σχολάρι

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 47 ετών, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Φώτης Φερενίδης, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και στη μουσική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.
 
Εργαζόταν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης «FM100» για είκοσι και πλέον χρόνια.
 
Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 11:30 το πρωί στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Σχολαρίου Θεσσαλονίκης.
 
Η ανακοίνωση της ΔΕΠΕΘΕ για τον θάνατο του Φώτη Φερενίδη:
 
Μέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Δημοτικού Ραδιοφώνου και της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, που αποχωρίζεται ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της.

Ο Φώτης Φερενίδης, ένας από τους πιο αξιόλογους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης δεν είναι πια μαζί μας. Ο λατρεμένος μας Φώτης έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 47 χρόνων.

Ο Φώτης Φερενίδης εργαζόταν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης για είκοσι και πλέον χρόνια. Άριστος επαγγελματίας, εξαιρετικός γνώστης της μουσικής, του ελληνικού και ξένου μουσικού ρεπερτορίου.

Στην εκπομπή του “100 μικρές ανάσες” φιλοξενήθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου, μουσικά σχήματα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο αλλά και νέοι καλλιτέχνες της πόλης είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τη δουλειά τους.

Ο Φώτης Φερενίδης υπήρξε για όλους μας ένας λατρεμένος συνάδελφος μα προπαντός φίλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ