Skip to main content

Εύκολο πέρασμα από τη Σπάρτη με τριάρα για τον Άρη (video)

Με τον Διαμαντόπουλο να σκοράρει δις φτάνοντας τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα, οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν εύκολα από την πρωτεύουσα της Λακωνίας

Εύκολη νίκη με 0-3 επί της Σπάρτης κατέκτησε ο Άρης για την 32η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 79 βαθμούς ενώ στην κορυφή βρίσκεται αντίστοιχα ο ΟΦΗ με 80 βαθμούς (3-0 άνευ αγώνα τον Αχαρναϊκό).

Το σκορ για τον Άρη άνοιξε στο 45΄+ 1΄ο Διαμαντόπουλος που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Δεληζήσης) πέτυχε το 0-1. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε εκείνο το σημείο οι παίκτες της Σπάρτης διαμαρτυρήθηκαν έντονα και οι διαιτητές οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τη συνοδεία αστυνομίας με την αναμέτρηση να διακόπτεται... χωρίς λόγο. Σχεδόν δέκα λεπτά μετά επέστρεψαν όλοι στο γήπεδο και η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων (αξιοσημείωτο το γεγονός πως έκαναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο παιχνίδι) καταγράφηκε στο 47΄όταν ο Οικονομόπουλος αστόχησε από θέση βολής προ του Καντιμοίρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν το προβάδισμά τους στο 63΄όταν ο Πασάς έκλεψε τη μπάλα από τον Νιάρο και σούταρε με το αριστερό νικώντας τον Μακρυωνίτη για το 0-2.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους -που είχαν δοκάρι στο 66΄με σουτ του Μπαργκάν- έβαλε στο 76΄ξανά ο Διαμαντόπουλος (έφτασε τα 16 γκολ στη σεζόν) που δέχθηκε την πάσα του Πασά και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις:

Σπάρτη (Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Οικονομόπουλος, Γραικός, Δεινόπαππας (λ.τρ. 11΄Συμεωνίδης, λ.τρ. 57΄Κολτσίδας), Παναγιώτου, Τσιόφου, Γουόρντεν (λ.τρ. 51΄Μουζακίτης), Φουρτάδο.

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μουμίν, Νίκιτς, Πασάς, Χαντί (72΄Λώττας), Μπαργκάν (77΄Τσουμάνης), Διαμαντόπουλος.