Skip to main content

Έφοδος οπαδών του ΠΑΟ στον τελικό του Survivor- Πέταξαν μπουκάλια(vid)

Οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και να πετάνε αντικείμενα στο κοινό, ενώ επενέβη εταιρεία security για να τους απομακρύνει

Αναστάτωση επικράτησε λίγα λεπτά μετά τις εννέα στο Άλσος Βεΐκου, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν έφοδο στο χώρο όπου διεξάγεται ο τελικός του Survivor, πριν από λίγα λεπτά και ενώ η μετάδοση του τελικού είχε διακοπεί για να μεταδοθούν διαφημίσεις.

Οι οπαδοί φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και πέταξαν μπουκάλια με νερό και άλλα αντικείμενα στο κοινό, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Οι θεατές άρχισαν να κινούνται προς την έξοδο του θεάτρου ενώ οι υπάλληλοι της εταιρείας security έσπευσαν να απομακρύνουν τους νεαρούς, αλλά και να προστατεύσουν τον κόσμο.

Οι οπαδοί απομακρύνθηκαν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ενώ η τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετέδιδε διαφημιστικά μηνύματα, ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο πλατό και σχολίασε το συμβάν απευθυνόμενος στο κοινό που βρίσκεται στο χώρο, λέγοντας, ότι «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία».

Οταν τα πράγματα ηρέμησαν το παιχνίδι ξαναβγήκε στον αέρα με τον παρουσιαστή και τους δύο μονομάχους να εμφανίζονται εξαιρετικά ψύχραιμοι- σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.