Skip to main content

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα Μασούτης στον Πλαταμώνα

Το κατάστημα διαθέτει 520 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο, 4 ταμεία και 28 άτομα προσωπικό - Οι κάτοικοι της περιοχής το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 το νέο κατάστημα Μασούτης στον Πλαταμώνα Πιερίας, 25ης Μαρτίου & Εγνατίας, το 268ο κατάστημα της εταιρείας!

Το κατάστημα διαθέτει 520 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο, 4 ταμεία και απασχολεί 28 άτομα προσωπικό. Στον χώρο λειτουργεί κρεοπωλείο και οπωροπωλείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό αφού δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης, ένα περιβάλλον που προσφέρει νέα εμπειρία αγορών, σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται, ενώ οι καταναλωτές το αναγνωρίζουν πλέον ως «περιβάλλον Μασούτη».

Στο νέο κατάστημα Μασούτης στον Πλαταμώνα οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν απίθανες προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο ηλεκτρικές συσκευές και να κερδίσουν διπλάσιους πόντους mascard με κάθε αγορά άνω των 15€!

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. Μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με δυναμική πορεία ανάπτυξης από το 1976.