Skip to main content

Εγκαινιάστηκε το Casa Verde στην καρδιά του Λαγκαδά (φωτο)

Πλήθος κόσμου, βουλευτές και άλλοι επίσημοι στα εγκαίνια του νέου, εντυπωσιακού ξενοδοχείου - Σύντομα ξεκινά τη λειτουργία του και το roof garden

Σε μια λαμπερή βραδιά το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου της πόλης του Λαγκαδά Casa Verde, που έρχεται να προστεθεί ως η πιο καινούργια πρόταση στον τουριστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης.

Το Casa Verde, το οποίο δεσπόζει στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αντίστοιχα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αντιθέτως η πολύ κοντινή του απόσταση από τα λουτρά του Λαγκαδά, από τις πεντακάθαρες παραλίες του Σταυρού και της Ασπροβάλτας και από τον άξονα τη Εγνατίας Οδού, το καθιστούν ιδανικό προορισμό για μία ξεκούραστη και χαλαρωτική διαμονή υψηλών προσδοκιών.

«Το πραγματικά ξεχωριστό όσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα οφείλεται στην διαρκή προσπάθεια της ομάδας του ξενοδοχείου μέσω τις οποίας δημιούργηθηκε ένα ‘’στολίδι’’ για την ευρύτερη περιοχή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αρχικά τελέστηκε η καθιερωμένη δοξολογία για την τελετή των εγκαινίων από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη και ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ.

Τα εγκαίνια μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Β Θεσσαλονίκης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και αρχών και πλήθος κόσμου.

Και roof garden

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το μοναδικό στην πόλη του Λαγκαδά roof garden με μοναδική θέα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Για τις κρατήσεις σας επισκεφτείτε την ιστιοσελίδα www.casaverde.com.gr ή στο email reservations@casaverde.com.gr