Skip to main content

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Μασούτης στη Βέροια

Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει μοναδική εμπειρία αγορών και σημειώνει μεγάλη επιτυχία

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 το νέο κατάστημα Μασούτης στη Βέροια, 16ης Οκτωβρίου 4, στην περιοχή Ζάππειο.

Είναι το 3ο κατάστημα λιανικής στην πόλη, ενώ στη Βέροια λειτουργεί και ένα ακόμα κατάστημα Χονδρικής.

Το νέο κατάστημα διαθέτει 800 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 200 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους, 4 ταμεία και απασχολεί 28 άτομα προσωπικό. Στο χώρο λειτουργεί κρεοπωλείο και οπωροπωλείο.

Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει μοναδική εμπειρία αγορών και σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται.

"Στο νέο κατάστημα Μασούτης στη Βέροια οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν απίθανες προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο ηλεκτρικές συσκευές και να κερδίσουν διπλάσιους πόντους mascard με κάθε αγορά άνω των 15€!", τονίζει η ανακοίνωση.

Με αυτό το κατάστημα η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αριθμεί συνολικά 270 και σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. Μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με δυναμική πορεία ανάπτυξης από το 1976.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ την κορδέλα έκοψε ο δήμαρχος της Βέροιας Κωνσταντίνος Χ. Βοργιαζίδης.