Skip to main content

Εγκαινιάζεται η έκθεση κλασικών ποδηλάτων την ερχόμενη Τετάρτη

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην κόκκινη πλατεία (επίπεδο 0) του Mediterranean Cosmos Center.

Παλιά, σπάνια αλλά και άγνωστα μοντέλα του περασμένου αιώνα φιλοξενούνται στην έκθεση κλασικών ποδηλάτων που διοργανώνεται στο Mediterranean Cosmos. Με ποδήλατα που αντιπροσωπεύουν μέρος της ιστορίας του τόπου και των ανθρώπων του, αλλά και που θυμίζουν μια νοσταλγική εποχή, που δεν είναι και τόσο μακρινή.

Την έκθεση, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη,  διοργανώνουν οι «Φίλοι του Κλασικού Ποδηλάτου», μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για τα δίτροχα και οι οποίοι με μεράκι και κόπο κατάφεραν να συλλέξουν, να επισκευάσουν και να συντηρήσουν μια αξιόλογη και βραβευμένη συλλογή παλιών ποδηλάτων. Εκτός από τα παλιά μοντέλα η Έκθεση περιλαμβάνει και παλιές φωτογραφίες με το ίδιο θέμα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην κόκκινη πλατεία (επίπεδο 0) του Mediterranean Cosmos Center, παρουσία της χορευτικής ομάδας «Jitterbugs», που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο με jive swing και rock' n' roll ρυθμούς.

Nα σημειωθεί ότι η έκθεση θα παραμείνει στον χώρο μέχρι και τις 22 Ιουλίου.