Skip to main content

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως αναμένονταν εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 20.200.002 ευρώ, η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Εγκρίθηκε πριν από λίγη ώρα η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 20.200.002 ευρώ. Αυτή θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου και δεν θα γίνει με δημόσια διάθεση μετοχών αλλά θα υπάρχει κατώτατο όριο 50.000 ευρώ. Στόχο έχει να κλείσει το συντομότερο δυνατό το ανοιχτό θέμα των επενδυτών.
 
Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Φαρλαλής υποστήριξε πως: «Η οικονομική θέση της ΠΑΕ είναι τέτοια που μας οδηγεί να ζητάμε 20,2 εκ. ευρώ από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όλα τα στοιχεία φαίνονται μέσα από τους ισολογισμούς. Το νούμερο αυτό θα μπορούμε να το πούμε μόλις δημοσιευτεί και ο ισολογισμός της περσινής περιόδου που έκλεισε στις 30/6».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ένας μέτοχος αναρωτήθηκε γιατί ο νέος προπονητής του «Δικέφαλου», Λάζλο Μπόλονι», δεν βρήκε ένα ποδοσφαιριστή από την δεύτερη ομάδα που μπορεί να αξιοποιηθεί, με τους εκπρόσωπους του Διοικητικού Συμβουλίου να απαντούν: «Η ομάδα έχει επενδύσει στις Υποδομές αρκετά χρήματα. Υπάρχουν ταλέντα που στην πορεία πιστεύουμε ότι θα ξεχωρίσουν. Βλέπετε την πορεία του Αθανασιάδη, υπάρχει ο Αποστολόπουλος, που ήρθε από δανεισμό. Το ίδιο και άλλοι παίκτες».
 
Τέλος για το θέμα της ΕΕΑ και της άδειας του ΠΑΟΚ είπαν: «Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την επιτροπή ακόμη και  σήμερα. Αύριο η επιτροπή θα συνεδριάσει και αύριο θα γνωρίζουμε. Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια τηρεί τις διαδικασίες. Κάτι διέρρευσε από την επιτροπή η οποία όμως δεν έχει ενημερώσει κανέναν επίσημα».
 
(Πηγή: www.olapaok.gr)