Skip to main content

Εγκρίθηκε το πληροφοριακό δελτίο της MCA για την Kleemann

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ανοίγει η περίοδος αποδοχής για τους μετόχους που θέλουν να πωλήσουν σε τιμή 2,02 ευρώ ανά μετοχή.

Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης που η MCA ORBITAL GLOBAL HOLDINGS (ο "προτείνων") είχε απευθύνει προς τους μετόχους της KLEEMANN HELLAS.

Η MCA ORBITAL κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της Kleemann Hellas, στην τιμή των 2,02 ευρώ τοις μετρητοίς ανά μετοχή.

Η περίοδος αποδοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μέτοχοι μπορούν να δηλώνουν την αποδοχή της δημόσιας πρότασης, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στις 8:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα λήξει την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, δηλαδή η περίοδος αποδοχής διαρκεί συνολικά έξι εβδομάδες.

Όπως υπενθυμίζεται με τη σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης, ο προτείνων, την 21η Σεπτεμβρίου υπέβαλε τη δημόσια πρόταση καταθέτοντας το σχέδιο του πληροφοριακού δελτίου προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η "Ε.Κ.") και ενημερώνοντας το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Ακολούθως, την 22η Σεπτεμβρίου 2016 η δημόσια πρόταση ανακοινώθηκε με τον τρόπο και τα μέσα που προβλέπονται στο άρθρο 16 παράγραφος 1 του Νόμου.

Σημειώνεται ακόμη ότι το πληροφοριακό δελτίο, ως εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καθώς και οι δηλώσεις αποδοχής της δημόσιας πρότασης, θα διατίθενται δωρεάν, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε όλα τα εν Ελλάδι υποκαταστήματα της "Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε." (ο "Διαχειριστής"), από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης (ως ακολούθως ορίζεται). Επίσης, οι μέτοχοι θα μπορούν από τις 25.11.2016 και καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης, να λαμβάνουν αντίγραφα του πληροφοριακού δελτίου, από την έδρα του συμβούλου του προτείνοντος, ήτοι της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. (Διεύθυνση Investment Banking & Principal Capital Strategies) (ο "Σύμβουλος"), στην οδό Φιλελλήνων 10, 10557, Αθήνα.