Skip to main content

Εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο το Σάββατο στο Πανόραμα

Στην εκδήλωση που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά θα μιλήσουν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Απλές και πρακτικές οδηγίες για την ορθή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου, θα δώσουν σε γονείς και παιδιά, αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Η εκδήλωση, η οποία έχει τίτλο: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο για τα παιδιά και τους εφήβους», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου (11:00) στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη (Πανόραμα).

Κατά τη διάρκεια της, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θα μοιραστούν την πολύχρονη εμπειρία τους σε θέματα διαδικτυακών κινδύνων και θα συζητήσουν τόσο με τους γονείς όσο και με τα παιδιά.

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του κ. Λάμπρου Καούδη, Οικονομολόγου-Συμβούλου επιχειρήσεων και Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος. Θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς.