Skip to main content

Εκδήλωση για την MIFID II/MiFIR στη Θεσσαλονίκη από τον όμιλο ΧΑ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 17:30, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του υποκαταστήματος, στη Θεσσαλονίκη.

Σε ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την εφαρμογή της MIFID II/MiFIR και τις αναγκαίες προσαρμογές σε συστήματα και διαδικασίες που αυτή προσδιορίζει καλεί το υποκατάστημα Θεσσαλονίκης του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 17:30, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του υποκαταστήματος, Κατούνη 16-18, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκειά της, θα παρουσιαστούν στοιχεία της δομής της αγοράς, οι απαιτήσεις διαφάνειας και αναφορών καθώς και οι σχετικές υποχρεώσεις όπως αυτές ορίζονται στο νέο πλαίσιο από την Οδηγία και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα εφαρμοστούν από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ακόμη, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, θα γίνει συνοπτική αναφορά στις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει το Χρηματιστήριο Αθηνών προκειμένου να διευκολύνει τα μέλη και τους πελάτες τους στο νέο περιβάλλον.

«Η εφαρμογή της Οδηγίας MiFID II και του κανονισμού MiFIR αναμορφώνει σημαντικά τόσο τη μικροδομή της αγοράς όσο και το πλαίσιο στο οποίο διεξάγονται οι ρυθμιζόμενες δραστηριότητες του Χρηματιστηρίου, των Μελών του, των επενδυτικών εταιριών (κατά MiFID II) και των πελατών τους», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ομιλίες, παρουσιάσεις:

- Έλεσα Μπακατσέλου, Γενική Διευθύντρια, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
- Νικόλαος Πορφύρης, Αναπληρωτής Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργιών, Χρηματιστήριο Αθηνών
- Εύη Ματθαίου, Νομικός, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
- Λουκάς Αποστόλογλου, Προϊστάμενος, Διεύθυνση Λειτουργίας Αγοράς και Εξυπηρέτησης Μελών, Χρηματιστήριο Αθηνών

Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας:
A.Brouzou@athexgroup.gr ή r.tsotsos@athexgroup.gr
Τηλ. επικοινωνίας 2310 567667