Skip to main content

Εκδήλωση Σιμόπουλου για ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου Καλαμαριάς

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, κ. Πάρις Μπίλλιας.

Την πρότασή του για μετατροπή του παραλιακού μετώπου Καλαμαριάς σε πόλο ανάπτυξης από περιοχή σε εγκατάλειψη που είναι σήμερα, θα παρουσιάσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων και ηλεκτρολόγος-μηχανικός, Στράτος Σιμόπουλος σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 19:00, στο Θεατράκι της Χηλής στην Καλαμαριά.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, κ. Πάρις Μπίλλιας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Σιμόπουλος ανέφερε πως «με επίκεντρο το θέμα αυτό, συγκρούονται δύο αντίθετες προτάσεις».

«Η μία, που προτείνω, θέλει ιδιωτικά κεφάλαια για την αξιοποίηση, δημιουργεί χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και εξασφαλίζει μεγάλη συμμετοχή του δήμου στα κέρδη», είπε, ενώ για την δεύτερη, σχολίασε πως «προτείνει παραχώρηση των εκτάσεων στο δήμο για πολιτισμό και αναψυχή, χωρίς σχέδιο, χωρίς στελέχη, χωρίς κεφάλαια και κυρίως χωρίς νέες θέσεις εργασίας». Όπως είπε, η πρόταση αυτή είναι «ιδεοληπτική και βγαλμένη από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης».