Skip to main content

Εκδήλωση του ΣΕΒΕ για την Ευρωζώνη

Εκδήλωση ΣΕΒΕ – Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γεώργιο Χατζημαρκάκη, με θέμα « Η συνοχή της Ευρωζώνης και οι διαρθρωτικές αδυναμίες των περιφερεια
Εκδήλωση με θέμα «Η συνοχή της Ευρωζώνης και οι διαρθρωτικές αδυναμίες των περιφερειακών οικονομιών της», οργανώνει ο ΣΕΒΕ με τη συνεργασία του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 και ώρα 18:30, στο Ξενοδοχείο ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της εκδήλωσης  είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας, την Ευρωζώνη και την πορεία του ευρώ, τις αλλαγές στο Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα και τις προκλήσεις/ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
 
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Χατζημαρκάκης, ομογενής, Ευρωβουλευτής του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας, ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο που αντιμετωπίζει η Γερμανία την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Walter Leuchs

Θα μιλήσουν, επίσης, ο κ. Γεώργιος Παγουλάτος, Ερευνητής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Βασίλειος Θωμαΐδης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο Αντιπρόεδρος ΣΕΒΕ, κ. Δημήτριος Λακασάς.

Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, τραπεζικά στελέχη και επιχειρηματίες.