Skip to main content

Εκδόθηκε το βούλευμα για Γκιρτζίκη, κηρύσσεται έκπτωτος

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης αναμένεται να τεθεί εκτός εκλογών της ΕΠΟ, καθώς εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών για την κάρτα υγείας.

Εκτός εκλογών της ΕΠΟ αναμένεται να τεθεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αφού εκδόθηκε το βούλευμα που αφορά στην υπόθεση κάρτας υγείας, στην οποία είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος.

Στενεύουν τα περιθώρια για το νυν πρόεδρο της ΕΠΟ και υποψήφιο στις επόμενες εκλογές, Γιώργο Γκιρτζίκη, σχετικά με την υπόθεση της κάρτας υγείας, η οποία φέρεται να ζημίωσε την Ομοσπονδία κατά 29.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο παραπέμπει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, σε δίκη και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να κατέβει υποψήφιος στην εκλογική μάχη απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Βέβαια, ο Ξανθιώτης παράγοντας έχει έναν μήνα να ζητήσει από εισαγγελέα αίτηση αναίρεσης. Μένει να δούμε θα γίνει αποδεκτή η αίτησή του, αλλιώς το βούλευμα θα γίνει αμετάκλητο και είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Με βάση το κατηγορητήριο για την υπόθεση της κάρτας υγείας, παραπέμπεται σε δίκη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας, όπως και άλλα πέντε μέλη της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς και πρώην μέλη των ΔΣ της ΕΠΟ.

Το βούλευμα αναμένεται να επιδοθεί άμεσα στην ΕΠΟ και σε περίπτωση που δεν γίνει αίτηση αναίρεσης, το βούλευμα καθίσταται αμετάκλητο και δίνεται δικαίωμα στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού να κάνει διαπιστωτική πράξη. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

Πηγή: Contra.gr