Skip to main content

Έκκληση για ψυχραιμία στους κόλπους των Εργατικών, απευθύνει ο Κόρμπιν

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το ότι η Ιγκλ υπήρξε θύμα απειλητικής ενέργειας και πως βουλευτές προπηλακίζονται, τόνισε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος.

'Εκκληση για ψυχραιμία απηύθυνε σήμερα ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν στους υποστηρικτές του κόμματος, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε το γραφείο της βουλευτίνας 'Αντζελας Ιγκλ.

Η Ιγκλ, που ανακοίνωσε χθες ότι θα θέσει υποψηφιότητα εναντίον του Κόρμπιν για να τον διαδεχθεί στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλές ενάντια στην ζωή της αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η αστυνομία ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα σχετικά με το σπάσιμο από πέτρα του παραθύρου του γραφείου της Ιγκλ στην πόλη Ουάλασι κοντά στο Λίβερπουλ, που συνέβη κάποια στιγμή μεταξύ του απογεύματος της Δευτέρας και του πρωινού της Τρίτης.

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι η Άντζελα Ιγκλ υπήρξε θύμα μιας απειλητικής ενέργειας και πως άλλοι βουλευτές προπηλακίζονται και απειλούνται», υπογράμμισε ο Κόρμπιν με ανακοίνωση του.

«Ως κάποιος που έχει ο ίδιος δεχθεί απειλές κατά της ζωής του αυτή την εβδομάδα και παλιότερα, καλώ τα μέλη και τους υποστηρικτές του Εργατικού Κόμματος να επιδείξουν ψυχραιμία και να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό και αξιοπρέπεια, ακόμη και όταν υπάρχουν διαφωνίες», πρόσθεσε.