Skip to main content

Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ από οικία στο Κιλκίς

Οι δύο δράστες αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων, αξίας περίπου 5.000 ευρώ και χρηματικό ποσό τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του ΑΤ Κιλκίς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 32 ετών, οι οποίοι νωρίτερα διέρρηξαν οικία και απέσπασαν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Συγκεκριμένα, τα δύο άτομα ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν την πόρτα εισόδου διαμερίσματος 43χρονου και αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων αξίας 5.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς κατά τη στιγμή της διαφυγής τους, όπου ο 31χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο 32χρονος αρχικά προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα.

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον κάτοχο τους.

Στον χώρο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ρολόι και κομμάτι σπασμένου ομφαλού πόρτας, τα οποία απέρριψε ο 31χρονος, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.